NEO Center Herlev tilbyder i samarbejde med Hånden på Hjertet, et 12 ugers mestringsforløb til stress- og sygdomsramte borgere.

Formålet er at hjælpe den enkelte til at øge deres funktionsevne, så de hurtigere kan vende tilbage til arbejdsmarkedet og til en hverdag med sociale fællesskaber.

I løbet af det 12 uger lange mestringsforløb får vores kursister fri adgang til NEO, som er en restitutionsbehandling, der optimerer kroppens restitutionsevne og styrker immunforsvaret. 

Hele 89% af vores brugere har mærket en generel forbedring af deres helbredstilstand, allerede inden for de første 6 uger.

Feedback fra vores brugere efter NEO-behandlinger

     •        Færre muskel- og ledsmerter

     •        Mindre behov for smertestillende medicin

     •        Bedre søvn

     •        Bedre fordøjelse

     •        Bedre regulering af blodsukker

     •        Bedre hormonbalance

     •        Optimeret immunforsvar

     •        Mindre inflammation

     •        Færre symptomer på allergi

     •        Mere overskud i hverdagen

   Coaching

     Kursisterne får udover NEO behandlinger 6 coaching sessioner af en times varighed, hvor vi arbejder med den situation de har været i. Vi kigger ligeledes på hvor de er nu og hvordan de håndterer de forestående udfordringer, som indimellem kan føles uoverskuelige. Coaching sessionerne hjælper den enkelte til at rydde op i sind og tanker og skaber klarhed over hvad de har brug for at ændre i deres liv, for at opnå en bedre balance.

Sessionerne kan derudover tilkøbes efter behov og foregår ved fysisk fremmøde eller via Teams.

 

NEO-behandlinger

NEO står for Naturlig Energi Optimering og er en behandlingsform, baseret på høje frekvenser skabt af et NEO-anlæg. Anlægget udsender en frekvens som skaber ro i kroppen og bruges af mange som en afstresnings- og restitutionsbehandling. Behandlingerne har desuden vist sig at hjælpe på smerter, samt forbedre søvnen for vores brugere.

En behandling foregår i vores 55 m2 store NEO-rum, hvor NEO-anlægget er placeret i midten af rummet, med 8 lænestole rundt om anlægget. Behandlingen tager 47 minutter. Man sidder/ligger fuldt påklædt i en lænestol og slapper af. Der afspilles beroligende musik under behandlingen.

Samlet set får deltagerne

  • 6 coaching sessioner
  • Fri adgang til NEO sessioner af 47 minutters varighed.

Prisen for et 12 ugers mestringsforløb er 9.500 kr. ekskl. moms, svarende til en ugepris på   791 kr. ekskl. moms.

Der faktureres efter endt forløb. Hvis kursisten er nødsaget til at afbryde forløbet inden for de første 4 uger, faktureres der kun for 4 uger. Efter 4 uger faktureres for hele forløbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Laurens Hedegaard på mail eller ring på tlf.nr. 2026 9737.

Disclaimer:

En Neo behandling kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom.

NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Se evt. de videoer fra forskellige NEO kunder, som findes i menuen eller klik her.