NEO Center Herlev tilbyder 6 ugers mestringsforløb for stressramte

Formålet er at hjælpe den enkelte til at øge deres funktionsevne, så de hurtigere kan vende tilbage til arbejdsmarkedet og til en hverdag med sociale fællesskaber.

Stresshåndtering

I løbet af det 6 uger lange mestringsforløb, får kursisterne kendskab til forskellige stresshåndteringsteknikker, herunder vejrtrækningsøvelser og EFT – også kendt som tapping. Udover at være effektive til at sænke blodtryk og andre symptomer på stress, er teknikkerne nemme at lære. Kursisterne vil derfor kunne bruge dem i deres liv fremadrettet, når de befinder sig i stressede situationer. De vil desuden få udleveret forskelligt skriftligt materiale i løbet af de 6 uger, så de har teknikkerne lige ved hånden, hjemme hos sig selv.

Undervisningen foregår 4 gange i forløbet af 1½ times varighed pr. gang.

Guidede Meditationer

I mestringsforløbet tilbyder vi en ugentlig gruppesession med guidede meditationer, der hjælper den enkelte med at rydde op i sind og tanker.

Meditationerne giver ro og giver et bedre overblik, samt klarhed over hvad den enkelte kursist har brug for at ændre i sit liv, for at opnå bedre balance.

Al undervisning foregår i grupper med maksimalt 7 deltagere.

NEO-behandlinger

Mestringsforløbet indeholder derudover 2-3 ugentlige NEO-behandlinger.

NEO står for Naturlig Energi Optimering og er en behandlingsform, baseret på høje frekvenser skabt af et NEO-anlæg. Anlægget udsender en frekvens som skaber ro i kroppen og bruges af mange som en afstresnings- og restitutionsbehandling. Behandlingerne har desuden vist sig at hjælpe på smerter, samt forbedre søvnen for vores brugere.

En behandling foregår i vores 55 m2 store NEO-rum, hvor NEO-anlægget er placeret i midten af rummet, med 8 lænestole rundt om anlægget. Behandlingen tager 45 minutter. Man sidder/ligger fuldt påklædt i en lænestol og slapper af. Der afspilles beroligende musik under behandlingen.

Samlet set får deltagerne

  • 9 undervisnings sessioner af 1½ times varighed med diverse stresshåndteringsteknikker, herunder vejrtrækningsøvelser, EFT og guidede meditationer.
  • 15 NEO sessioner af 45 minutters varighed.

Prisen for et 6 ugers mestringsforløb er 5.100 kr. excl moms, svarende til en ugepris på
850 kr. excl moms.

Der faktureres efter endt forløb. Hvis kursisten er nødsaget til at afbryde forløbet inden for de første 3 uger, faktureres der kun for 3 uger. Efter 3 uger faktureres for hele forløbet.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Pernille Sørensen på mail eller ring på tlf.nr. 4077 7015.

Laurens Hedegaard på mail eller ring på tlf.nr. 2026 9737.

Disclaimer:

En Neo behandling kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom.

NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Se evt. de videoer fra forskellige NEO kunder, som findes i menuen eller klik her.