Hvordan foregår en behandling ?

En behandling foregår i vores 55 m2 store NEO-rum. NEO-anlægget er placeret i midten af rummet, med lænestole rundt om anlægget.

Behandlingen tager 47 minutter. Man sidder fuldt påklædt i en lænestol og slapper af. NEO-rummet er et stillerum. Samtaler frabedes, så alle har mulighed for at koble af. Vi anbefaler at tiden bruges på meditation eller refleksion, da det er med til at bidrage til behandlingen.

Det har ingen påvirkning på effekten af behandlingen, hvor i NEO rummet man sidder.

I NEO Center Herlev er der plads til 8 personer i NEO rummet.

Vi har handicapvenlige faciliteter. Der er direkte indgang fra gaden, uden trapper eller dørtrin. Vi har desuden et kørestolsvenligt toilet, med en 100 cm bred dør.

neo center herlev - neo rummet

Disclaimer:

En Neo behandling kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom.

NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Se evt. de videoer fra forskellige NEO kunder, som findes i menuen oppe i højre hjørne.