Eksempler fra NEO brugere

Herunder kan du høre, hvad andre har oplevet i forbindelse med energioptimering i NEO Centrene. Som du kan se varierer oplevelserne meget fra person til person, men det er typisk fire områder, som vores brugere lægger vægt på:

  1. Reduktion af bivirkninger fra medicin (fx kemo) og anden medicinsk behandling
  2. Udholdenhed og restitution i forbindelse med sport og træning
  3. Smerter og allergiske reaktioner mindskes betragteligt
  4. Håndtering af pressede situationer og manglende overblik

Kirsten Lehfeldt, som er skuespiller, fortæller om sine oplevelser med NEO behandlinger, som har givet hende færre smerter, samt øget velvære og overskud.

Steen Tinning, som er professionel golfspiller, fortæller om sine oplevelser med NEO i forhold til pollenallergi.

Sara, som har døjet med en nerveafklemning i nakken i en længere periode, fortæller om sine resultater efter NEO behandlinger.

Rune, som er personlig træner, fortæller om sine oplevelser med øget restitution efter NEO behandlinger.

Nynne, som har diabetes, fortæller om sine oplevelser med NEO behandlinger, og hvordan det påvirker hendes blodsukker.

 

Disclaimer:

En Neo behandling kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom.

NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Se evt. de videoer fra forskellige NEO kunder, som findes i menuen oppe i højre hjørne.