NEO – Testresultater

Ved en test med 54 afsluttende deltagere over 6 uger, oplevede deltagerne en betydelig positiv effekt på deres almene helbredstilstand.

Generel Forbedring

Hele 89% af deltagerne har mærket enten en generel forbedring af deres helbred, reduktion i deres smerter, mere energi, eller bedre søvn og mindre træthed. *

* Se dokumentation.

REDUKTION I SMERTE

44% af deltagerne i vores test oplevede en reduktion i deres smerter.

61% af disse deltagere med stærke smerter oplevede en markant bedring under forløbet. *

* Se dokumentation.

Hvad er NEO ?

Kernen i NEO konceptet er, at der skabes et biomagnetisk kraftfelt ved hjælp af naturlige energier.

Da vi mennesker består af 70 % vand, og vi har let ved at blive påvirket af energi udefra, så er det ikke ligegyldigt hvilken type af energi man bruger til en positiv forandring. Når denne energi tager afsæt i noget som er naturligt, skabes de bedste muligheder for heling af ubalancer.

Forbedret Søvn

50% af vores testdeltagere oplevede en forbedret søvn og følte sig væsentligt mindre trætte.*

* Se dokumentation.

Højere Energiniveau

Ud af vores test oplevede 54% af deltagerne en mærkbar forøgelse af deres energi i hverdagen.*

* Se dokumentation.

* Dokumentation for faktabokse

I oktober 2021 startede vi, sammen med de andre NEO centre i Danmark, en 6-ugers undersøgelse af effekten ved ​​gentagne eksponeringer for NEO. Den blev gennemført af 54 deltagere. Hver deltager modtog 2 NEO-sessioner om ugen og gennemførte en standardiseret dansk sundhedsundersøgelse (SF-36) før, under og efter undersøgelsesperioden. Sundhedsundersøgelsen indeholdt spørgsmål om blandt andet energiniveau, smerter og overordnet velvære. Deltagerne blev bedt om at give en score for hvert spørgsmål, hvor scorerne typisk spænder fra dårligere til bedre med flere kategorier imellem. Den samlede database fra undersøgelsen gav os for første gang mulighed for at udføre statistiske analyser af effekten ved ​​gentagne NEO-eksponeringer på en gruppe individer.

Dislaimer:

En Neo behandling kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom. NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Se evt. de videoer fra forskellige NEO kunder, som findes i menuen eller klik her.